10. Heiro Futsal Cup 2017 – PODZIĘKOWANIA !


podziekowania

Za nami dziesiąta edycja turnieju Heiro Futsal Cup, czyli Międzynarodowych Otwartych Mistrzostw Podkarpacia w futsalu. Na starcie imprezy stanęło 32 zespoły z Polski, Węgier i Słowacji. Turniej przez uczestników zostało oceniony bardzo wysoko.

Impreza została zorganizowana na najwyższym poziomie dzięki pomocy wielu osób i instytucji:

Szczególne podziękowania dla:
Łukasz Latusek, Janusz Panek i Sebastian Starzewski.
Poświęciliście bardzo dużo czasu no i pewnie teraz będziecie chcieli przez chwilę zapomnieć jak wygląda hala przy Miłocińskiej, bo byliście na niej niemal cały czas przez 3 dni imprezy.

Podziękowania za wsparcie imprezy dla:
Prezydenta Miasta Rzeszowa – Tadeusza Ferenca,
Starosty Powiatu Rzeszowskiego – Józefa Jodłowskiego oraz Wicestarorty Marka Sitarza
Marszałka Województwa Podkarpackiego – Władysława Ortyla,
Prezesa Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej – Mieczysława Golby

Podziękowania za zaszczycenie swoją obecnością ceremoni rozdania nagród i zakończenia imprezy dla:
Jerzy Cypryś,
Wojciech Zając.

Podziękowania dla osób technicznych:
Dariusz Bargiel, Grzegorz Depta, Bogdan Rela, Patryk Rela, Wojciech Zawiło.

Podziękowania za obsługę wideo i foto:
dla ekipy Podkarpacie LIVE na czele z Jakubem Forysiem i Przemysławem Markockim
oraz SHOOTit – Witosława Rusinka

Podziękowania za obsługę cateringu:
Stołówka Zamkowa – Bożena Iskra

Podziękowania dla sędziów zawodów:
Grzegorz Hamowski, Michał Potępa, Paweł Wałęga.

Podziękowania dla pracowników hali Miłocin
Anny Stawarz
oraz Pana Krzysztofa i Pana Czesława.

Podziękowania za obsługę medyczną:
Arkadiusz Rząsa – PCRM

podziękowania także
dla wszystkich, którzy nawet w najmniejszym stopniu pomogli w organizacji imprezy oraz oczywiście dla drużyn i zawodników biorących udział w imprezie.

DZIĘKUJĘ – Łukasz Krawczyk – prezes Heiro Rzeszów

Wyniki anonimowej ankiety dotyczącej 10. Heiro Futsal Cup 2017:
statystyki-ankieta-uczestników

stopka 2018-mini

 


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *